Újhat­vani Római Kato­likus Plébá­nia

Isten hozott kedves látogató!

Legfris­sebb cikk

Elérhetőségünk

3000 Hatvan,
Bajcsy-Zsilinszky út 2/A.

Telefonszám:
06-37/740-567

Plébánia e-mail címe:
sziplebaniaWebmester e-mail címe:
kapcs

Irodai szolgálat:
Hétfő-Szerda-Péntek
10:00-11:00

Hivatkozások

Látogatottság

Mai:45
Tegnapi:113
Heti:242
Havi:1097
Összesen:233884

1
Online

Gondolatok az első nap kapcsán:

"Ma reggel a templom előtt sorakoztunk. Csináltunk egy csoportképet indulás előtt. Mind izgatottak voltunk. Meglátogattuk az egri bazilikát is majd a szilvásváradi hotel felé vettük az irányt. Éjszaka a Bükk hegységben túráztunk."

"Nagyon tetszett az egri bazilika. A szobabeosztás is nagyon jó volt, bár a szobák elég kicsik, de mi így is jól érezzük magunkat. Izgalmas volt az éjszakai túra is."

"Az 1.nap fura volt hisz mint mindig a fiúk egy szobába kerültek. A vacsora után egyből a számomra legérdekesebb programhoz tértünk, az esti túrára. Én Rolikával előre mentem és ott beszélgettünk/baromkodtam. Este 23:30-ra értünk haza. A nagy fiúk vagyis mi nem voltunk fáradtak."

"Voltunk a bazilikában, ahol imádkoztunk illetve énekeltünk. Megérkeztünk a táborhelyre, ahol gyönyörű kilátás fogadott. Még aznap éjjel túráztunk ami nekem nem nagyon tetszett azért, mert majd megfagytam."

"Ma a tábor felé megáltunk Egerben a bazilikában. Amikor a táborba megérkeztünk ebéddel vártak minket ami húsleves, rántotthús és rizs volt. Az ebéd után kipihentünk az út fáradalmait. Megkezdődött az első foglalkozás amin Zsuzsi néni ismertette a szabályokat utána pedig a szeretetről beszélgettünk. Később elindultunk számháborúzni amit mindenki élvezett. Sajnos a végtelenségig nem játszhattunk, vissza kellett menni a szállásra, hogy előkészüljünk az éjszakai túrára. A túra nagyon jó volt, az elején nem lehetett elemlámpát használni de a bátorságpróba után már igen. Ezután visszaindultunk, lefürödtünk majd aludtunk."

IMG 20180625 105429 HDR

IMG 20180625 162532

© 2021 URKAP. Minden jog fenntartva.