Újhat­vani Római Kato­likus Plébá­nia

Isten hozott kedves látogató!

Legfris­sebb cikk

Elérhetőségünk

3000 Hatvan,
Bajcsy-Zsilinszky út 2/A.

Telefonszám:
06-37/740-567

Plébánia e-mail címe:
sziplebaniaWebmester e-mail címe:
kapcs

Irodai szolgálat:
Hétfő-Szerda-Péntek
10:00-11:00

Hivatkozások

Látogatottság

Mai:46
Tegnapi:113
Heti:243
Havi:1098
Összesen:233885

1
Online

Gondolatok a második nap kapcsán:

"Nagy nehezen felébredtünk, utána pedig elmentünk egy hatalmas templomba. Ezek után a számháború következett, a napot pedig egy kincsvadászattal zártuk. Hazafelé leszakadt az ég, de mindenki épségben visszaért a szállásra."

"Felébredtünk majd elmentünk egy kincskereső túrára. Itt kötelet másztunk, íjászkodtunk, a kincs pedig süti volt. A táborban megismerkedtünk egy új, izgalmas játékkal, aminek a neve: számháború."

"Reggel csodával határos módon mindenki hamar felkelt. Utána mindenki, na jó nem mindenki, de elmentünk fürödni. A reggel egy nagy bunda volt szó szerint (Kaja). Reggeli után templomot látogattunk és számháborúztunk. Az ebéd elment utána pedig elmentünk kincset keresni. Az első próbával nem volt baj. A másodikon rám szólt a bükkben élő íjász Yeti, hogy ne üljek le. A harmadikat és a negyediket is simán megoldottuk és végül itt vagyok, írom ezt a levelet tanárnőnek, de elfogom kérni tanárnőtől és továbbítom a kövi generációnak."

"A reggelt egy tornával kezdtük, majd megreggeliztünk és utána elmentünk városnézésre, ahol megnéztünk egy templomot. Ott imádkoztunk és sok érdekességet hallottunk. Megebédeltünk, majd egy programban vettünk részt?! Vacsora."

"Reggel büdös szendvics szaga csapta meg az orrunk. Az első látvány ami fogadott az a penészes függöny volt. Felkeltünk és ndultunk reggelizni, ami laktató és finom volt. (...)
Elindultunk megnézni a kör templomot. A templom történetét elmesélte nekünk egy idős bácsi. Ezután elmentünk számháborúzni, ahol nagyon jól szórakoztunk. Rögtön ezután elmentünk ebédelni, onnan pedig elindultunk a kincsvadászatra az itt lévő programok: lajhármászás, íjászat, dárdahajítás és a kincs megkeresése. Miközben szakadt az eső a táborhely felé ígyekeztünk. Miután megszárítkoztunk ki kellett takarítani a szobáinkat. A padló tele volt sárdarabokkal, amit még Réka és Dorci fáradalmas munkája se szedett le. Ezután együtt keztük el sikálni a padlót. Vége."

IMG 20180626 093122 HDR

© 2021 URKAP. Minden jog fenntartva.