Újhat­vani Római Kato­likus Plébá­nia

Isten hozott kedves látogató!

Legfris­sebb cikk

Elérhetőségünk

3000 Hatvan,
Bajcsy-Zsilinszky út 2/A.

Telefonszám:
06-37/740-567

Plébánia e-mail címe:
sziplebaniaWebmester e-mail címe:
kapcs

Irodai szolgálat:
Hétfő-Szerda-Péntek
10:00-11:00

Hivatkozások

Látogatottság

Mai:43
Tegnapi:113
Heti:240
Havi:1095
Összesen:233882

2
Online

Évközi 10. vasárnap

2016. június 05.

Hétfő

18 óra Szeressetek ott ahol gyűlölnek című könyv bemutatója és író olvasó találkozó. Vendég Dr. Beer Miklós váci megyés püspök, köszöntőt mond Horváth Richárd polgármester. Biztatjuk a kedves testvéreket, hogy minél többen vegyenek részt ezen a találkozón az Ady Endre könyvtárban.

Kedd

18 óra Amiben hiszel az van című könyv bemutatója és beszélgetés az Ady Endre könyvtárban. Vendég Dr. Gémesi György Gödöllő polgármestere és Serényi Péter a könyv szerzője

Csütörtök

18 óra El Caminó, egy rocker kereszttel a nyakában a Szent Jakab úton. Vetítéssel, zenével egybekötött  élménybeszámolót tart Tornay Gábor a Váci Egyházmegye munkatársa.

Péntek

17.30 IMA KILENCED-et kezdünk a hét Ferences szerzetes boldoggá avatásáért, különösen a hatvani Rafael és Pelbárt atyákért, az esti szentmisét Márton Áron püspök boldoggá avatásáért mutatjuk be, mely után  kiállítás megnyitó lesz a templomban.

Az ima kilencedet közösen imádkozzuk az esti szentmisék előtt és a reggeli szentmisék után.

További programjaink a kisasztalról elvihető Lelki programkalauzunkban olvashatók.

Kedves testvérek bizonyára észrevették, hogy a galambok elleni védekezés céljából, úgynevezett galambtüskéket helyeztek el templomunkon. Ennek teljes költsége  (a legkedvezőbb ár) 1.120.000.-Ft volt. Ez a kifizetés komolyan megterhelte egyházközségünket. Kérjük mindazokat, akik még nem rendezték ez évi egyházi hozzájárulásukat, szíveskedjenek azt befizetni a sekrestyében, vagy az irodán. Akik ezen felül adománnyal is szeretnék az egyházközséget támogatni, azt is hálásan megköszönjük.

Kérjük, a kedves testvéreket, hogy a júniusi Adorémust vegyék át a sekrestyében, egyben fizessék be a második félévi előfizetési költséget.

Adorémus 3.400.-Ft, Új Ember újság 5.100.- Ft.

© 2021 URKAP. Minden jog fenntartva.