Újhat­vani Római Kato­likus Plébá­nia

Isten hozott kedves látogató!

Legfris­sebb cikk

Elérhetőségünk

3000 Hatvan,
Bajcsy-Zsilinszky út 2/A.

Telefonszám:
06-37/740-567

Plébánia e-mail címe:
sziplebaniaWebmester e-mail címe:
kapcs

Irodai szolgálat:
Hétfő-Szerda-Péntek
10:00-11:00

Hivatkozások

Látogatottság

Mai:110
Tegnapi:135
Heti:798
Havi:3426
Összesen:253747

1
Online

Advent 4. vasárnap

2016. december 18.

-         Hétfőtől csütörtökig reggel 6 órakor hajnali mise. A ministránsokat és a liturgikus szolgálattevőket a misék után közös reggelire várom a plébániára. Köszönjük és továbbra is Kérjük a kedves testvérek nagylelkű hozzájárulását a reggelihez.

-         December 20. kedden délelőtt keressük fel betegeinket, - este 6 órától karácsonyi szentgyónási lehetőség, ugyan ezen az estén adventi dicsőítés lesz templomunkba, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

-         December 21.-én szerdán lesz, a fenyőfaállítás, és az azt követő templom takarítás körülbelül 10 órától. Kérjük a kedves testvéreket, hogy aki tud, legalább egy óra időtartamra jöjjön el és segítsen, hogy templomunk és környéke méltó legyen Jézus születésének ünnepéhez.

-         Lelki programjaink a kisasztalról elvihetők.

-         December 24.-én délután fél 4-től pásztorjáték; 22 órakor Kerekharaszton; itt a plébánia templomban, éjfélkor lesz szentmise, karácsony első napján, vasárnap a szokásos miserend lesz, második napján este 6 órakor lesz szentmise. December 27-30 között nem lesz szentmise.

-         Köszönjük TARTÓS ÉLELMISZER adományaikat, a jövő héten hordjuk szét a rászoruló családoknak.

-         Az Adoremusok és az Új Ember újságok elvihetők a Mária oltár mellől, előfizetésük esedékessé vált, a névre szóló borítékokban találják az ezzel kapcsolatos tájékoztatót.

Kérjük, akik még nem rendezték 2016 évi egyházi hozzájárulásukat, azt a plébánián irodaidőben ( hétfő, szerda, péntek 10-11 óra között) szíveskedjenek megtenni.

Rózsafüzérek, imakönyvek ( gyermekeknek is ), 2017 évi naptárak, kalendáriumok, képeslapok vásárolhatók a szentmisék után. 

© 2021 URKAP. Minden jog fenntartva.