Újhat­vani Római Kato­likus Plébá­nia

Isten hozott kedves látogató!

Legfris­sebb cikk

Elérhetőségünk

3000 Hatvan,
Bajcsy-Zsilinszky út 2/A.

Telefonszám:
06-37/740-567

Plébánia e-mail címe:
sziplebaniaWebmester e-mail címe:
kapcs

Irodai szolgálat:
Hétfő-Szerda-Péntek
10:00-11:00

Hivatkozások

Látogatottság

Mai:1
Tegnapi:85
Heti:647
Havi:3533
Összesen:299015

1
Online

Évközi 4. vasárnap

2017. január 29.

Február 1.-én szerdán, fél 10 órától lesz templomunkban a fenyőfák leszedése, melyhez  férfi segítőket várunk. Az ezt követő takarításra 11 órától várjuk és hívjuk az asszonyokat, lányokat. Aki csak egy órára el tud jönni nagy segítséget jelent a takarítás elvégzésében.

Február 2.-án csütörtökön Urunk Bemutatása Gyertya szentelő Boldogasszony ünnepe, a szentmise reggel 08 órakor lesz, gyertyaszenteléssel és körmenettel. GYERTYÁT mindenki hozzon magával.

Február 3.-án pénteken Szent Balázs püspök és vértanú napja, péntek lévén nincs szentmise, a Balázs-áldást vasárnap a szentmisék után szolgáltatjuk ki.

Előre hirdetjük:

Február 18-án lesz Egyházközségünk farsangi bálja.
Kérjük, tombola felajánlásaikat szíveskedjenek a misék után a sekrestyébe, vagy iroda időben a plébánián leadni.

Jegyes oktatások 6 alkalomból állnak, az első kettő Levente atyával történt személyes egyeztetés alapján itt a plébánián lesz. A további négy pedig a Turai plébánián, vasárnapokon.

Időpontok: 2017. február 12; február 26; március 12; március 26. délután 3 óra.

Várjuk mielőbbi jelentkezéseiket személyesen, vagy a honlapunkról (plebania60.net) letölthető nyomtatvány kitöltésével és a plébánia email címére ( sziplebania60(kukac)gmail.com)  való elküldésével.

Három Adoremus előfizetést lemondtak, aki szeretné valamelyiket februártól átvenni, jelezze a sekrestyében, vagy az irodán.

Ismét elérkezett az adóbevallások időszaka. Kérjük adójuk egyik 1% -át a Katolikus Egyház javára, második 1%-ot a Szent István Alapítványunk javára adják. Az egyháznak mindenki adhat 1%-os felajánlást, az is, akinek nincs adózott jövedelme,(nyugdíjas) mert a leadott 1%-ok száma alapján kapja az egyház az államtól az adójóváírást. Nyomtatványok a kisasztalról elvihetők.

© 2021 URKAP. Minden jog fenntartva.